Over Saskia

coach met inzet van paarden- creatief - hoogsensitiviteit - online coach - mama van 2 dochters - getrouwd - interim manager - mindsetcoach - lekker gek - dierenliefhebber - dol op plannen - hoogbegaafdheid - leest altijd meerdere boeken tegelijk - houdt van de natuur - creator- gek op chocolade - intuïtief - positief

 

Woorden die in mij opkomen als ik mezelf aan jullie voorstel. Niet helemaal zomaar natuurlijk, want ze hebben allemaal betrekking op mij. Ze geven een klein inkijkje in mij als persoon en in mijn werk.


Over dat werk gesproken. Waarom ben ik nu begonnen met Jij vindt coaching en advies? Vanuit de overtuiging dat iedereen in staat is om zijn eigen antwoorden te vinden. Coaching is slechts de ondersteuning om zelf tot deze antwoorden te komen.


Mijn expertise ligt op het gebied van hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. 

Beide kunnen behoorlijk wat uitdagingen met zich meebrengen, evenals het opvoeden van hoogbegaafde en/of hoogsensitieve kinderen. 


Maar er is ook zoveel moois. En daar ligt een deel van mijn missie. Ik laat je graag ervaren hoe je meer naar dit moois kunt kijken. Hoe je hier jouw kracht uit kunt halen. 

 

Op een manier die bij jou past. Vanuit jouw eigen antwoorden. 

 

En divers als ik ben, krijg ik meer energie als ik mij mag focussen op de verschillende onderdelen binnen mijn onderneming. Zo richt ik mij niet enkel op 1op1 coaching, maar ontvang ik ook groepen, maak ik producten voor andere coaches en draag ik mijn kennis over. 

 

 


Meer over paardencoaching

Wil je meer weten over de paardencoaching, lees dan hier vooral verder of neem contact met mij op. 

meer over interim management

Wil je nu meer weten over mijn diensten als interim manager, lees dan gerust hier of neem contact met mij op. Opleidingen en trainingen

Een greep uit de opleidingen en trainingen die ik deed om mijn werk als coach uit te kunnen voeren. Daarnaast volg ik regelmatig seminars en webinars om op de hoogte te blijven van veel ontwikkelingen binnen het vakgebied:

 

- ACT

- EFT 

- Psychosociaal therapeut (i.o)

- Intuïtieve coach opleiding 

- Trainingen op het gebied van hsp

- IEMT

- EMDR

- ACT

- HBO Sociaal pedagogisch hulpverlener 

- Opleiding tot gecertificeerd paardencoach

- Coaching bij hoogbegaafdheid