1 op 1 traject

 

In het 1 op 1 traject sta jij volledig centraal. Waar verlang je naar? Waar wil je naartoe bewegen en wat houd je nu tegen? We starten met een online kennismaking en starten het daadwerkelijke traject op een manier die bij jou past. Dat kan zijn bij de paarden, wandelend in de natuur (Zeisterbos of het Amerongse bos) of online. Jouw traject, dus op jouw manier. 

 

In 8 sessies gaan we aan de slag met jouw thema('s) en tussen de afspraken in kun je mij via whatsapp bereiken. 

 

Ik werk ervarings- en lichaamsgericht. Dat betekent dat we aan de slag gaan door te doen, te voelen en te ervaren. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Lees dan vooral even deze blog


 

 

 

 

- Vrijblijvend kennismaken

- 8 sessies van 1,5 uur om terug te komen bij jezelf 


- Korte samenvatting na iedere sessie

 

- Ervarings- en lichaamsgerichte opdrachten

 

- Tussendoor contact via whatsapp


F.A.Q.

Voor wie zijn de 1 op 1 trajecten bedoeld?

De trajecten zijn er voor hoogsensitieve / hoogbegaafde volwassenen. Ben je niet hoogsensitief en/of hoogbegaafd of weet je dit niet en spreekt mijn begeleiding je wel aan? Dan kun je nog steeds een afspraak maken voor een online kennismaking. Samen bekijken we dan of dit traject bij je past en of er een klik is. Uiteindelijk is dat het allerbelangrijkst. 

 

Worden de trajecten vergoed? 

De trajecten worden niet vergoed. 

 

Is er een andere manier om in aanmerking te komen voor vergoeding?

In veel gevallen willen werkgevers een bijdrage leveren aan jouw begeleidingstraject. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden. 

 

Waarom een traject met inzet van paarden? 

Paarden zijn bijzonder goed in staat om ons op een oordeelloze manier te spiegelen. Hiervoor zijn niet veel woorden nodig. Soms is dat fijn. Daarnaast is bewezen dat diercontact ons stresslevel verlaagt. Het is overigens niet verplicht om de inzet van paarden in het traject op te nemen. In het kennismakingsgesprek bespreken we op welke manier jouw traject vorm krijgt. 

 

Kan ik ook een traject online volgen? 

Wanneer alleen online begeleiding het beste bij jou past, dan is dat zeker een mogelijkheid. 

 

Wat zijn de kosten van een 1 op 1 traject?

De kosten bedragen € 2290,- incl. btw.   


 Op de diensten van 'Jij vindt' zijn de algemene voorwaarden van toepassing.