ga direct naar


 Coaching voor (hoog)begaafde, sensitieve volwassenen en kinderen 


welkom

 

 

 

 Binnen Jij vindt coaching en advies kun je terecht voor individuele coaching en groepsactiviteiten. Met de inzet van paarden of op afstand online. De coaching met de paarden bied ik zowel voor kinderen als voor volwassenen.

 

 

 

 

 

 

Het ontwikkelen van een positieve mindset staat centraal in mijn aanpak. Met een positieve mindset is zoveel mogelijk. Zolang je gelooft in wat je kan en vanuit die gedachte overgaat tot actie, dan zet je namelijk de gewenste verandering in. 

 

Ik werk hiervoor met verschillende technieken en methodes of combinaties hiervan. Een favoriete gesprekstechniek is voor mij de motiverende gespreksvoering (mgv), waarmee we gaan kijken naar jouw motivatie en wensen. Combineer dit met mijn sensitiviteit, waardoor ik uiterst subtiel waarneem wat er gebeurt en wat dit met jou doet én de feedback die het paard geeft en een veranderproces wordt in gang gezet.

 

Wil je meer over mij persoonlijk lezen? Kijk dan hier

 

 

 

 Saskia van Baarsen,

Oprichtster Jij vindt coaching en advies

 

Anderen over Saskia