Coaching op het werk

Hoe coaching op het werk in te zetten?

 Stel, je bent manager van een team dat niet optimaal functioneert. Het doel is helder en de missie en visie eveneens. En toch lijkt het niet te lukken om de kwaliteitsslag te maken. Wat is er aan de hand? 

 

Als coach en procesmanager kan ik helpen om de verandering in gang te zetten. Door mijn ervaring kan ik meedenken om processen slim en efficiënt in te richten. Daarnaast is er aandacht voor ieder individu. Waar haal jij als werknemer jouw voldoening uit? Wat wil je nog leren? Hoe pak je de uitdagingen op het werk (of soms ook privé) aan? 

 

En last but nog least, ook de manager zelf doet mee in dit geheel. Zodat hij of zij het stokje over kan nemen na dit coachtraject. Zodat er samenhang is en blijft. Zodat iedereen kan genieten van de behaalde en nog te behalen successen!

 

Meer weten? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.