Als jij erin gelooft dan gaat het je lukken

Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je dit wel van me. Ik geloof heilig in de kracht van jouw gedachten. Geloof je erin dat je iets kunt en ga je ervoor? Dan gaat er intern een knopje om en ga je het waarmaken. 

 

Waarom geloof ik daar zo in? Ik mag het steeds weer opnieuw zo ervaren. Met enkel een MBO diploma op zak, kwam ik in aanmerking voor HBO en WO functies. Deze voerde ik naar volle tevredenheid uit. En onmogelijke missies wist ik mogelijk te maken, omdat ik bleef zoeken naar mogelijkheden en daarvoor ging. Uiteraard ligt hier ook een talent van mij, maar ik ben er echt zeker van dat je hierin veel kunt ontwikkelen, mits je de juiste mindset hebt.  

 

En deze voorbeelden zijn niet bedoeld als borstklopperij. Ik wil je een inzicht geven. Want als ik het kan, waarom zou jij het dan niet kunnen? Er is zoveel mogelijk als je er écht voor openstaat en voor gaat. 

 

In mijn coaching besteed ik dan ook veel aandacht aan het ontwikkelen van een positieve en op groei gerichte mindset. 

 

Keertje ervaren? Bel of mail gerust, dan plannen we een kennismaking.