Wat moet ik met een coach?

Waarom coaching nodig is.

 

Oké, je hebt geen probleem. Ja, je leest het goed; GEEN probleem. Waarom zou je dan een coach opzoeken? Persoonlijke ontwikkeling hoort de normaalste zaak van de wereld te zijn. Het zorgt ervoor om anders naar jezelf te kijken. Patronen te doorbreken. Waarom zou je hier mee wachten totdat er echt nood aan de man is?  Dat klinkt toch helemaal niet logisch? 

 

En natuurlijk kunnen we dit ook zelf. Maar..... er is een grote maar. Jouw eigen blinde vlek. Zie daar maar eens zelfstandig doorheen te prikken. Door allerlei ervaringen en overtuigingen gecreëerd. We doen gewoon wat we altijd al deden en blijven daarmee hangen in eenzelfde cirkel. En dat, terwijl we ook andere keuzes kunnen maken. Ons leven mooier, onze dromen verwezenlijken. Onze kijk op onszelf en de wereld veranderen. Zonde toch?

 

Een coach kijkt met je mee hoe de cirkel te doorbreken. Hoe stappen vooruit te maken. Gewoon vanuit jouw eigen kunnen en willen. Jij bent aan zet en pakt datgene aan waar je aan wilt werken. 

 

Dus waar wacht je nog op? 

 

Vind je een coach duur? Ja, het is serieus geld. Dat zal ik niet ontkennen. Maar wat is het je waard om gelukkig te zijn? Dat te doen waar jij heel blij van wordt? Eindelijk verder te kunnen met stappen zetten, zonder steeds op dezelfde antwoorden en vervolgstappen uit te komen? Het voordeel van coaching is dat je vrij snel de diepte in kunt. Dat kan als jij dat wilt én als de klik met jouw coach goed is. Er moet een volledig wederzijds vertrouwen ontstaan. Gelukkig hanteren nagenoeg alle coaches een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ga dus op jouw gevoel af en als het goed voelt; neem die stap en ga ervoor!