Koffie op afstand

Het is alweer even geleden en nu in een iets andere vorm, maar........ Aanstaande vrijdagochtend organiseer ik weer een 'Koffie op afstand'.

 

'Koffie op afstand' is er om ervaringen of struggles te delen, vragen te stellen en erkenning te vinden, zonder dat je hiervoor de deur uit moet, oppas moet regelen, de was moet uitstellen enz. Gewoon lekker vanaf de bank, telefoon in de hand (Koffie op afstand is te volgen via Instagram),  kopje koffie of thee én het liefst een stuk goede chocola :-)

 

Kom je meedoen? Deze vrijdag gaan we het hebben over hoogbegaafdheid. Je mag actief vragen stellen. Ik leg je vrijdag live uit hoe dit werkt. Je moet er alleen even voor zorgen dat je mij al volgt op Instagram, anders zie je niet dat ik live ga. We starten om 9.30 uur. Kom er gerust bij, gezellig! 

 

Heb je een vraag die je liever alvast instuurt, mail me dan op saskia@jijvindtcoachingenadvies.nl. Heb je geen specifieke vragen, maar wil je wel meekijken, ook dan van harte welkom vrijdag! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0