Koffie op afstand

Ken je dat? Dat dingen soms zo moeten zijn? Toevallig had ik dat onlangs weer. Iemand belde mij op over advies rondom opvoedingsvragen. Ik plande een telefonische afspraak en tijdens dat gesprek leek het net alsof het ging over iets waar ik zelf ook tegenaan ben gelopen in de opvoeding van onze kinderen. Ik kon dus vanuit eigen ervaring uitleggen welke do's & dont's ik had toegepast en waar ik mijn inspiratie vandaan haalde. Er ontstond een mooie verbinding tussen de ouder en mij door dat gene wat wij deelden met elkaar en waarin wij elkaar begrepen. Het moest zo zijn dat deze ouder contact met mìj legde denk ik dan wel eens.

 

Op 1 februari om 20.30 uur organiseer ik mijn eerste online 'koffie op afstand' vanuit 'Jij vindt'. 'Koffie op afstand' is er om ervaringen of struggles te delen en erkenning bij andere ouders te vinden, zonder dat je hiervoor de deur uit moet, oppas moet regelen, de was moet uitstellen enz. Gewoon lekker lui vanaf de bank, laptop op schoot, Skype aan, kopje koffie of thee én het liefst een stuk goede chocola :-)

Kom je een keer meedoen? Je kunt je opgeven per mail. Er zijn geen kosten aan verbonden.